За Emotion

Емоушън, защото създаваме емоция!

Емоушън? Какво всъщност е това?
Емоушън е обединение от единомислещи предприемачи с голям опит в създаването на ескейп стаи, мотивирани и обединени около една обща мисия – да доставят незабравимо преживяване – да доставят Емоция.

Кои сме ние?
Ние сме основателите на ескейп стаите: ROB, Escapeway, Myst, Endorphin, Offline, Questhouse, Game Castle и Questomania.

Какво ни събра?
Вярата, че заедно можем повече, че можем да направим запомнящи се и креативни проекти, които да предизвикат незабравима емоция и да достигнат до повече хора.

Повече информация за нас и за събитията, които организираме, може да откриете на нашия сайт www.emotions.bg, както и на фейсбук страницата ни: facebook.com/emotions.bg

Мисията
Всеки човек се нуждае от забавление. Ние сме насреща за да предизвикаме усмивки на лицата ви. И да направим сърцата ви Емоционални. Нашата мисия е да дадем възможност на всеки един човек да се докосне до магията на ескейп приключенията и да ви доведе до нови емоционални хоризонти.

Какво е ескейп стая?
Ще се пренесете в една паралелна вселена, в място, решено по различни начини, с декори пренасящи ви в уникален свят и сценарии. Вашата задача е да завършите успешно мисията си и да успеете да излезете от стаята. Играта ще предизвика вашите логически и аналитични способности, както и способността ви да работите в екип. Това е приключение на живо. Филм, в който играете главна роля.