Ескейп стаите и новите навици...


Във времена на епидемична обстановка, ежедневието ни неизменно се променя. Придобиваме нови навици, обръщаме внимание на детайли, които доскоро са ни се стрували незначителни, ограничаваме контактите си и излизаме от релсите на обичайния си живот - което макар и правилно в текущата ситуация, има и своите негативни страни.

Ние, екипът на Emotions, искаме да Ви запознаем с чудния свят на ескейп стаите - тяхната полезност и безопасност в светлините на наболелите напоследък теми. Здравето на всички нас винаги е на първо място - към него ние искаме да добавим вълнение, много усмивки и малко предизвикателство. Смехът и приповдигнатото настроение са неразделна част от менталното здраве, за което също трябва да полагаме грижи и ние искаме да Ви дадем точно това. Впускането в приключенията на нашите ескейп стаи е глътка свеж въздух в сивото русло на днешното ежедневие, интерактивна и реална алтернатива на бордовите игри, към които в момента се придържаме зад стените на дома, в компанията на тесен кръг от контакти. За да предоставим тази възможност по най-безопасния начин, се фокусираме върху най-важното за нас - здравето на нашите служители и посетители. Осигурявайки най-добри условия, ние работим по следните правила:

  • Отборите, посещаващи стаите ни, идват в отредени слотове така че да не се срещат.
  • Служителите и посетителите ни носят маски/шлемове при контакт - също са осигурени дезинфектанти, които е желателно да се използват и по време на игра.
  • След всеки отбор, стаите ни се проветряват, почистват и дезинфекцират.

Вземайки тези мерки за всеки посещаващ ни отбор, свеждаме контактите на клиентите си до минимум. След като помещенията ни са проветрени, дезинфекцирани и почистени можем да допуснем следващ отбор - служителите ни ще бъдат с предпазни маски, което ще бъде изискано и от гостите ни.

Вярваме, че придържайки се към тези стъпки, предлагаме най-безопасното развлечение, чрез което да избягате от реалността и да се забавлявате с най-близките си!

А ти опита ли ескейп преживяване?
Не се колебай!

Незабравима емоция за клиентите на ескейп стаи, изживяването се характеризира с висок адреналин и разгръщане на менталните способности.

Запази своя час сега!